sledujte nás na Facebookufacebook

Špaldové kernotto s robi masem


1 porce:
Energie 1 613kJ/383kcal
Bílkoviny 17,9g
Tuky 7,3g
Sacharidy 59,5g

Ingredience:
50g špaldové kernotto
100g robi maso
100g cibule
100g cuketa
5g kokosový olej
česnek, bylinkové koření

Kernotto si uvaříme ve vodě, cca 20min. Na oleji si osmahneme cibulku nakrájenou na silnější půlkolečka, přidáme kousky robi a poté také kousky cukety. Dochutíme, přidáme prolisovaný česnek a bylinky dle chuti.

Špaldové kernotto, neboli špaldové kroupy obsahují vysoký podíl bílkovin, minerály – draslík, vápník, hořčík, zinek a fosfor. Obsahuje také vitamíny skupiny B. Špalda je součástí zdravé a redukční výživy.


Šmakounové lečo s celozrnnými plackami Špenátové rizoto